Over ons

Limburg computerdiensten en computerhulpComputersupport Maastricht is een ICT bedrijf uit Zuid-Limburg. Al meer dan 25 jaar helpen onze computerexperts en ICT Professionals onze klanten met het inrichten en onderhouden van hun ICT omgeving. We richten ons speciaal op thuiswerkers, professionals, zzp’ers en ondernemers in de regio Zuid-Limburg.

Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de productiviteit, zelfstandigheid en flexibiliteit van onze klanten om zodoende te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen, zoals natuurlijk het zo effectief en efficiënt mogelijk ondernemen. Wij nemen daarbij graag het IT beheer voor onze rekening.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere dag doen wij weer ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking mogelijk te maken. Door het constant uitbreiden van ons dienstenpakket en onderhouden / verbreden van onze vakkennis en ervaring, hopen wij u in de komende jaren nog lang van dienst te kunnen zijn.

Computer Service & Computersupport Maastricht is onderdeel van ICT-Dokters. U zoekt een collega in een andere regio? Bekijk het Regio overzicht. Om u optimaal van dient te zijn werken wij samen met andere collega computerbedrijven uit de regio, waaronder  Computerservice Limburg en  Computersupport Roermond.